tilmeld link

Musik & Film -» Booking

Festmusik - find det her

Fest-musikken.dk er en hel ny reklameportal for musikere, uanset om man er solomusiker, duo, trio, band eller noget helt andet. Alle musikere har mulig for at få deres egen reklame side på domænet. Der er mulighed for upload af lydfiler, billeder og video på domænet.

Fest-musikken.dk vil dog ikke fungere som et traditionelt booking bureau, men alene være kontakt led mellem den, der søger festmusik og musikerne. Fest-musikken.dk er således ikke et fordyrende mellemled.

Læs mere på sitet, om, hvilke faciliteter der ellers tilbydes for musikerne og dem, som søger festmusik.


Søgeord: festmusik, guldbryllup, sølvbryllup, musik til fest, fest, musik, musikere, duo, dinnermusik, dansem
Tilføjet d.
Kategori: Musik & Film » Booking
Vurderet: Festmusik - find det her
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,3 ud af 5 - baseret på 340 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

340
4,3
Stemmer:Festmusik - find det her Link er blevet vurderet 4,3 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: La Salle, d.06-03-2012, kl.20:24
La Salle er en professionel duo, der i over 20 år har spillet festmusik til enhver lejlighed. Vi spiller behagelig dæmpet dinnermusik på akustisk guitar og keyboard medens der spises, og vi akkompagnerer til medbragte festsange. Musikstilen, imedens der spises, er en blanding af gamle og nye danske sange, såsom jazz, bossanova, evergreens m.m. Vi kan, hvis der er stemning for det spille og synge, både sømandsviser og andre ”syngmed” sange, men det er helt op til stemningen eller kundens ønske.

Når vi spiller til dans er det vores kunder, der har bestemt repertoiret. Vi har små 200 numre. som er en del af vores danse repertoire, men vi spiller næsten altid de samme 20-30 numre som gæsterne ønsker at danse til. Der er kor og en god blanding af guitar og keyboard soloer, og vi bestræber os altid på, at alle skal gå hjem med en god oplevelse af at have danset netop til den musik, de holder af.

På vores hjemmeside har vi musikeksempler på både dinner – og dansemusikken. Der kan du også se vores repertoire, som spænder vidt. Der står også en masse andre nyttige informationer, du kan bruge til din fest og evt. vores arrangement til den. Besøg vores hjemmeside og lyt til musikken og læs mere.

P.S. vi er ikke dyrere end en god solomusiker

Skriv en kommentar omkring websiden: Festmusik - find det her
Dit Navn:
Validering: 2 + 5 =
Kommentar:Relaterede links:

Dansk Entertainment - Booking & events


Med mere end 1000 afholdte koncerter, events, produktlanceringer og fester de seneste 5 år, tør vi godt kalde os specialister på område

NKBooking.dk


Det lille bureau med de store navne. Du finder på vores site mere end 500 navne indenfor musik, komik, foredrag og børneunderholdning.
Vi solor

DJbooking.dk


DJbooking.dk - book en DJ til dit næste event. Booking af kendte som ukendte DJs samt kendte live acts.

På DJbooking.dk finder du landets be