tilmeld link

Musik & Film -» Bands

Alt i festmusik - La Salle

La Salle er en professionel duo, der i over 20 år har spillet festmusik til enhver lejlighed. Vi spiller behagelig dæmpet dinnermusik på akustisk guitar og keyboard medens der spises, og vi akkompagnerer til medbragte festsange. Musikstilen, imedens der spises, er en blanding af gamle og nye danske sange, såsom jazz, bossanova, evergreens m.m. Vi kan, hvis der er stemning for det spille og synge, både sømandsviser og andre ”syngmed” sange, men det er helt op til stemningen eller kundens ønske.

Når vi spiller til dans er det vores kunder, der har bestemt repertoiret. Vi har små 200 numre. som er en del af vores danse repertoire, men vi spiller næsten altid de samme 20-30 numre som gæsterne ønsker at danse til. Der er kor og en god blanding af guitar og keyboard soloer, og vi bestræber os altid på, at alle skal gå hjem med en god oplevelse af at have danset netop til den musik, de holder af.

På vores hjemmeside har vi musikeksempler på både dinner – og dansemusikken. Der kan du også se vores repertoire, som spænder vidt. Der står også en masse andre nyttige informationer, du kan bruge til din fest og evt. vores arrangement til den. Besøg vores hjemmeside og lyt til musikken og læs mere.

P.S. vi er ikke dyrere end en god solomusiker


Søgeord: festmusik, guldbryllup, sølvbryllup, musik til fest, fest, musik, musikere, duo, dinnermusik, dansem
Tilføjet d.
Kategori: Musik & Film » Bands
Vurderet: Alt i festmusik - La Salle
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,7 ud af 5 - baseret på 12 stemmer

Facebook: Facebook profil
Ret Link: Giv os besked om ændringer

12
4,7
Stemmer:Alt i festmusik - La Salle Link er blevet vurderet 4,7 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: Susanne Hansen, d.10-05-2014, kl.01:25
Rigtigt godt festmusik, både når de spiller dinnermusik og dansemusik. Altid tilfreds med deres indsats... Tak herfra

Skriv en kommentar omkring websiden: Alt i festmusik - La Salle
Dit Navn:
Validering: 7 + 7 =
Kommentar:Relaterede links:

Sikken Fest - Dansemusik for alle aldre


Med duoen SIKKEN FEST står den på dansemusik med HITS og EVERGREENS fra 5 årtier og med et bredt repertoire på over 150 sange er du sikk

Country Crew


Dansk country band i særklasse. Country Crew spiller både kopinumre af kendte country stjerner som Willie Nelson, Waylon Jennings, Kris Kristofferso

Møns Bigband


Møns Bigband. Lej et festligt bigband. 14 mands orkester. Instrumenter: Klaver, trommer, trombones, saxofoner, klarinet, guitar, trompeter.

Repetoire: D