tilmeld link

Musik & Film -» Bands


Danske bands samling. Har du en hjemmeside til et dansk band, så tilføj linket gratis nu

Alt i festmusik - La Salle

Alt i festmusik - La Salle TopLink

La Salle er en professionel duo, der i over 20 år har spillet festmusik til enhver lejlighed. Vi spiller behagelig dæmpet dinnermusik på akustisk guitar og keyboard medens der spises, og vi akkompagnerer til medbragte festsange. Musikstilen, imedens der spises, er en blanding af gamle og nye danske sange, såsom jazz, bossanova, evergreens m.m. Vi kan, hvis der er stemning for det spille og synge, både sømandsviser og andre ”syngmed” sange, men det er helt op til stemningen eller kundens ønske.
Festmusik med Jazz & Cocktails

Festmusik med Jazz & Cocktails TopLink

Jazz & Cocktails er en energisk jazzduo bestående af sangerinde Vivi Grøn og Pianist Andreas Møller, som leverer et swingende, sofistikeret lydbillede til festen.

Repertoiret spænder over gamle ”Sinatra-klassikere” og Cole Porter-sange til ”Latin-jazz” og ”Bossa Nova”.
Denne duo kan desuden tilføjes en kontrabassist hvis fest-arrangøren ønsker et bredere lydbillede og evt. også en trommeslager hvis akkustikken i rummet tillader det. Jazz & Cocktails fokuserer på at skabe en ”lyd” som.
Hyggepianist

Hyggepianist TopLink

Som pianist tilbyder jeg velklingende klavermusik som musikalske baggrund til fester og sammenkomster.
Kendte melodier i en hyggelig atmosfære på et lydniveau, der tillader at man kan tale sammen.
Ingen automatiske keyboards og ingen start af skåleviser, men baggrundsmusik af høj kvalitet og akkompagnement til fællessang..
Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Der er lagt op til et show spækket med en fantastisk musikalsk power og energi, når Morten Møller og Co. alias ACTING LIKE ALEX træder speederen i bund med hits fra bl.a. Robbie Williams, Rickey Martin, Madonna, TV-2, Gnags, Danseorkesteret, Sunzet, Status Quo, ToTo, Johnny Deluxe, Thomas Helmig, Pointer Sisters, Sanne Salomonsen, Bryan Adams, Zididada og mange flere. Kort sagt alle de fede hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag.
Pressen skrev bl.a.:.
Alphabeat

Alphabeat

Den officielle danske hjemmeside for Alphabeat.
Gruppen med Stine Bramsen og Anders SG forrest er blevet rost med ord som "største internationale pop gruppe siden AQUA".

Alphabeat er en side drevet af bandmedlemmerne og er nu flyttet over på facebook.
Hvis du har lyst til at bidrage til siden kan de kontaktes via deres hjemmeside..
Alsidigmusik.dk - Bryllupsmusik med pianist & bryllups DJ

Alsidigmusik.dk - Bryllupsmusik med pianist & bryllups DJ

Alsidigmusik.dk spiller i Nordjylland og Midtjylland. Passende dinnermusik med en voksen dj med 13 års erfaring samt dansemusik fra 60ér til idag. Djén kan også være behjælpelig med melodier til medbragte sange samt skålesange.
Vi tilbyder også en selskabs pianist med 25 års erfaring til dinner og alsidig dansemusik med en bryllups dj i en samlet løsning.
Referencer kan hentes på alsidigmusik.dk - "din garanti for et fyldt dansegulv".
Alt Til Din Fest

Alt Til Din Fest

Få tilbud fra Bands, Djs og musikere når du skal holde fest. Det er gratis og god måde at få et overblik over hvem der kan spille bedst og billigst.

Vi har over 1500 livebands og festmusikere i vores datbase, så vi kan garantere dig et bud indenfor 24 timer, med mindre du skal have et salsaband på Bornholm, men stort set alle andre typer musik kan vi klare i selv den mindste by..
Andrikkerne

Andrikkerne

Andrikkerne spiller underholdende og dansevenlig rock og pop med rødderne plantet i 60erne og 70ernes musikstil.
Repertoiret kommer vidt omkring og byder på hits med bl.a. Beatles, ShuBiDua, Van Morrison, Santana, Joe Cocker, Bonnie Raitt, Eric Clapton - men også hits af nyere dato er på spilleplanen.
Det gode vokalarbejde er fremtrædende i orkestrets lyd - mens rytmegruppen arbejder tæt og svingede sammen og akkordlægning og soloer står kl.
Bandlink | Links til danske bands

Bandlink | Links til danske bands

Linkliste til mere end 800 danske kunstnere i alle kategorier. Listen udbygges jævnligt..
Bandlist.dk - Dansk Musik

Bandlist.dk - Dansk Musik

Bandlist.dk er Danmarks ældste community for bands. Sitet indeholder tusindvis af bandbeskrivelser og nyheder.
Find alt om både kendte og ukendte bands, upcomming bands og de mere etablerede bands..
Beast Of Burden

Beast Of Burden

Beast Of Burden er et danserockorkester fra Nordsjælland som spiller til forskellige former for fester - helst hvor der kan danses.
Vi har samlet alle de bedste rock, country og blues-numre fra de seneste 5 årtier og sørger for god underholdning.
B-Happy.dk

B-Happy.dk

B-Happy Danse-Band har siden efteråret 1999 gjort sig bemærketPå den musikalske scene, først under navnet What-Ever og siden 2002 under vores nuværende navn.

B-Happy spiller til dinner, velkendte instrumentale numre, men også en del med sang, lidt sjov med publikum kan der også blive plads til.De spiller med på evt. omdelte sange

B-Happy spiller selvfølgelig også til dans, der bliver fuld gas på lige fra første tone der bliver slået an, men bare rolig der er også plads til en bette.
Cajun Moon

Cajun Moon

Cajun Moon er en nyere kopirock-trio fra Hjørring. Det nordjyske band har eksisteret i den nuværende formation siden foråret 2005. De tre medlemmer, Jan Ivan Nielsen, Jakob Gammelgaard og Jens Mose Jørgensen, har hver især beskæftiget sig med at spille musik på hobbyplan siden deres tidlige ungdom. Bandet består af den traditionelle trio-besætning: bas, trommer, guitar og sang.
Bandet spiller et homogent repertoire, der består af .
Camilla og Jonas

Camilla og Jonas

Camilla og Jonas på tværfløjte og guitar har fået en flo tredjeplads i Talent 09. Det smilende søskendepar tager ud og optræder ved mange lejligheder.

Af musik spiller de både det mere tunge klassiske og det mere moderne. Tangoen har en stor plads i deres hjerte.

Siden er oprettet fordi at rigtig mange mennesker meget gerne vil have fat i dem, hvilket vi nu håber de kan få mulighed for. Jeg håber jeg nu snart har n&ari.
Canzone

Canzone

Canzone er en gruppe med et meget alsidigt program.
Repertoiret bestå af en blanding af årstidens sange fra den danske sangskat, melodier fra musicals og små klassiske stykker, folkesange fra bl.a. Irland og Skotland samt nyere populære melodier.
Repertoiret aftales og tilpasses de forskellige arrangementer..
Charlie Dee & The Twisters

Charlie Dee & The Twisters

Charlie Dee & The Twisters - The Rock´n Roll Show, spiller alle de største, gladeste og fedeste klassikere fra 60érnes hitlister og jukeboxe. Hit på hit serveret i et forrygende og medrivende sceneshow i guldjakker, nappaveste, nylonskjorter og laksko. Uhøjtideligt, meget friskt, og meget, meget underholdende.
Country Crew

Country Crew

Dansk country band i særklasse. Country Crew spiller både kopinumre af kendte country stjerner som Willie Nelson, Waylon Jennings, Kris Kristofferson, Johnny Cash, John Denver, Eagles, Alabama og mange andre - ligesom de også spiller egne numre..
Dansk Festmusik

Dansk Festmusik

Få et tilbud på musikken til din næste fest - send blot en forespørgsel via Dansk Festmusik.
Her finder du festmusik, underholdning og meget andet til din næste fest. Så send allerede en forespørgsel i dag og få flere tilbud at vælge imellem i morgen.

På danskfestmusik.dk sender du en forespørgsel på musik og så sender musikerne dig et tilbud..
Den ultimative Sweet side

Den ultimative Sweet side

Den ultimative side om 70ernes glamrock konger, The Sweet, som stadigvæk er i aktion og turnerer verden over.
Hvem husker ikke Ballroom Bliz, Block Buster og Fox On The Run. De have så mange hits i 70'erne at alle må kunne huske dem.
Det Lysner - Fynsk folkeblues

Det Lysner - Fynsk folkeblues

I sin grundstamme er DET LYSNER en duo, der først og fremmest er kendt for at levere musikalsk underholdning i et humørfyldt show med garanti for latter og eftertanke.
Andre har haft svært ved at definere genren, men selv erkender de, at det er en skønsom blanding af blues, pop, ballader og folkemusik — kort sagt med deres eget begreb:
Fynsk Folkeblues! Sange om det jævne, skæve liv med arbejde, kærlighed, glæde og sorg set i en s&.