tilmeld link

Musik & Film -» Musik


Musikalske hjemmesider omkring alt inden for musikken. Opslagsværker, noder, musik nyheder og portaler. Hvis du leder efter specifikke hjemmesider omkring musik kan denne liste måske give lidt inspiration

Musikplakaten

Musikplakaten TopLink

musikplakaten.dk er stedet hvor du finder de sidste nyheder fra den danske musikscene.
Vores hensigt er at levere en bred dækning af det danske musikliv, således at vores besøgende kun behøver musikplakaten.dk for at få nyheder om festivaler, koncerter, online musiktilbud, spillesteder, bands etc. På musikplakaten.dk dækker vi arrangementer i alle størrelser fra både kendte og mindre kendte kunstnere.
Ideen med dette site er at v&a.
Airplay Music

Airplay Music

Musiksøgemaskine der indhenter og sammenligner sortiment og priser fra mange forskellige pladeforretninger. Således guides brugerne til Best buy og Hard to find music for alle musikformater - cd, mp3, vinyl, streaming....
Country World

Country World

Country World - Danmarks største site om country - musik, dans, sange, bands - ja alt hvad der har med country at gøre! Anmeldelser af country CDer, DVDer og koncerter.
Country kalender med country koncerter, country festivaller og line dance træf..
Courage, Silkeborg

Courage, Silkeborg

Courage består af ca. 25 mænd og kvinder, som har en fælles interesse i at synge sammen med andre. Koret blev oprettet i 1980 under navnet HK-Koret, men skiftede i 2007 til navnet Courage.

I årenes løb er vi blevet en fast del af Silkeborgs mangfoldige musikliv. Koret har ikke optagelsesprøve. Men efter 3. øveaften regner vi med, at du har taget stilling til, om du vil være medlem.

I den forbindelse vil dirigenten gerne hø.
Danmarks Rockmuseum

Danmarks Rockmuseum

Siden midten af 1950'erne har rockmusikken indtaget en helt central position i dansk kulturliv.
I første omgang som modsætning til en etableret musikkultur, siden som en integreret del af en voksende kunstnerisk og social kultur.
Det ønsker Danmarks Rockmuseum at formidle. Danmarks Rockmuseum bliver et rockeksperimentarium, hvor du kan se, høre og føle den danske populærmusiks historie fra 1950ernes rock’n’roll frem til i dag - med et b.
Danskrap.dk

Danskrap.dk

Danskrap.dk er danmarks ældste (siden 2002) og største site med nyheder, artikler, anmeldelser, interviews mv omkring den danske rap / hiphop scene.

Desuden har vi startet en WEB-TV redaktion, der har lavet indslag fra de store events herhjemme, bla. på Roskilde Festivalen..
Din guide til alt om musik - hits, artister, events og festivals

Din guide til alt om musik - hits, artister, events og festivals

musik.guide.dk er din guide til alt om musik.
Du kan her blandt andet læse om de seneste hits, upcoming artister, kommende koncerter og events ligesom du finder en lang række anmeldelser af både ny og gammel musik..
Esbjergs rytmiske kor

Esbjergs rytmiske kor

Et af de gode kor i Esbjerg.. Vi prøver på at leve op til de mange krav der er til god musik, så vi forsøger på at blive de bedste..
Klik ind og se hvilken aktiviteter der er i den nærmeste fremtid der kommer nogle Julekoncerter i Esbjerg og vi vil gerne have flere aftaler hjem så mangler i godt musik så skriv til os..
Findmusic.dk

Findmusic.dk

findmusic.dk er en gratis site til søgning i en af verdens største musikdatabaser. Du kan finde oplysninger om kunstnere og udgivelser.
Du kan f.eks. se en oversigt over din ynglings musikers albums og de enkelte numre, ligesom du får links til fansider, den officelle hjemmeside og meget mere..
Frederik Magle - komponist

Frederik Magle - komponist

Officielt website (på dansk og engelsk) for komponisten, organisten og pianisten Frederik Magle. Indeholder bl.a. nyheder, diskografi, gratis MP3 downloads og musikforum.
GAFFA.dk - kun om musik

GAFFA.dk - kun om musik

Musikside drevet af GAFFA, Danmarks største musikblad. Daglige nyheder, interviews og anmeldelser indenfor rock, pop, hip-hop, r´n´b, world. Konkurrencer og afstemninger..

Goombay - Danske musikblogs

Det syder og bobler. Scenen for blogging & mikroblogging om musik på dansk vokser dag for dag.
Indtil for nylig har vi som musikentusiaster savnet en dynamisk og samlet oversigt over danske musikblogs.
Med musikblogs.dk forsøger vi at skabe et fælles forum for folk, der blogger om musik - og folk, der læser musikblogs. Håbet er, at vi sammen kan få registreret og beskrevet samtlige musikblogs af god kvalitet.
Du er mere end velkommen til at ti.
gotjamn.dk

gotjamn.dk

Velkommen til gotjamn.dk! Vi er et dansk hiphop community med fokus på nye og erfarne kunstnere, plads til musikken og live arrangementer.

Grundlag: gotjamn.dk mål er at opbygge danmarks største multimedie community platform, for dansk hiphop, dansk og den dansk hiphop kultur overordnet.
Vi beskæftiger os på frivillig basis med, video dækning af live show, afvikling af egne arrangementer og understøtter på vores site, video upload, mu.
Knardrup musik lejr

Knardrup musik lejr

Et unik tilbud til dig der vil udforske dine evner med musik.DEt er sampil med andre, indspilning af musik, foredag, jam m. mere.

Mød kendisser der kommer og fortæller deres historier! Vi har 6 dag ei telt lejr med et musik studie og et hav af instrumenter..
Kolding Kammerorkester

Kolding Kammerorkester

Kolding Kammerorekster blev grundlagt i 1962 af den navnkundige seminarielærer Carl Larsen. Orkestrets repertoire er som dengang musik fra 1600-1800 - altså barokmusik til wienerklassisk musik.

Nyere værker er dog også på orkestrets repertoire. Orkestret består af 20 amatørmusikere under ledelse af cellisten Holger Thorborg, Århus..
Koncerter i Danmark

Koncerter i Danmark

Koncerter i DanmarkKoncertkalender med information om kommende koncerter fra hele Danmark.
Se hvem spiller koncert i nærheden af dig i dag.

Find favorit bands, genrer, festivaler, spillesteder og meget mere..
Meditations musik - Jane Winter

Meditations musik - Jane Winter

Mange mennesker føler, de bliver rørt og renset i deres sjæl, når de lytter til lyden af Tibetanske syngeskåle. En del beskriver: at tiden står stille - en følelse af fred - en forløsning af smertefulde kropsdele, en afbalancering af højre og venstre hjernehalvdel, eller en kontakt med noget, der går ud over dagligdagens liv..
Meditationsmusik

Meditationsmusik

Her kan du bestille din meditationsmusik og dybdemeditationsmusik.
Det er musik som også er velegnet til afslapning og afstressnings musik. Alle cd'erne er udgivet af Metatone.
Der kan læses artikler omkring meditation og forskning på området..
MusicNewz.dk

MusicNewz.dk

MusicNewz.dk er din kilde til de friskeste musiknyheder fra Danmark og udlandet.
Tag et smut forbi og kig i vores store bibliotek over gear og gadgets til at gøre din musikoplevelse bedre. Hitlister og brugeranmeldelser af de nyeste hits er også klar til dig..
MusicVision

MusicVision

MusicVision lan lave musiken til alle dine film, video og Web-TV projekter, store og små. Vi er et lille team af professionelle musikere der komponerer og indspiller musik i mange forskellige stilarter afhængigt af dit behov.

Vi laver instrumental- og vokal-musik. Al vores musik er fleksibel med hensyn til tempo, intrrumentation, arrangement, længde osv. efter dine anvisninger.

Vi kan levere musik i mange forskellige professionelle formater. Vi har meget fornuft.