tilmeld link

Musik & Film -» Biograf

Skal du finde en bio i Danmark, kan du starte her. Vi samler de fedeste biografer her. Du kan også købe og bestille dine bio billetter online fra flere af disse biosider.
186
3,1
 Stem
Kino.dk - Biobooking | Bestil bio billetter online

Kino.dk - Biobooking | Bestil bio billetter online Anbefalet webside!

På Kino.dk (tidligere BioBooking.dk) kan du nemt og enkelt bestille billetter til de bedste film i de bedste biografer.
Online booking af film biograf billetter til Palads, Imperial og Palladium i København, BioCity i Tåstrup, Odense, Esbjerg og Herning Cinecity, Palads Århus og Folketeatret i Århus.
Kino.dk har opbygget et helt nyt community site hvor du som bruger kan få endnu mere indflydelse..
13
4,1
 Stem
Biffen Nordkraft

Biffen Nordkraft

Biograf i Aalborg med avanceret teknik. Program, anmeldelser og tilmelding til gratis nyhedsbrev på hjemmesiden.

Biffen har som Aalborgs eneste uafhængig kvalitetsbiograf eksisteret i mere end 20 år og er i 2009 blevet en del af Aalborgs og Nordjyllands nye kulturelle center, Nordkraft..
17
3,9
 Stem
Biografen 1+2 i Tønder

Biografen 1+2 i Tønder

Biografen i Tønder er i de nuværende lokaler etableret i 1987 af Preben C. Christensen. Biografen har til huse i lejede lokaler, der blev bygget til formålet.
Der er 2 sale, Sal 1 med 120 pladser og sal 2 med 75 pladser. De nuværende ejere overtog biografen 1. oktober 2001.
14
3,6
 Stem
CinemaxX Danmark A/S

CinemaxX Danmark A/S

Multiplex biografer i Odense & København. Se program med spilletider, kommende premiere og masser af info om Danmarks største biografer.
0
0,0
 Stem
Kino Vino i Nyborg

Kino Vino i Nyborg

En hjemmeside for Nyborgs biograf KinoVino. KinoVino er meget mere end en biograf, KinoVino er et af byens kulturelle midtpunkter og fungere både som biograf og vinbar. De film vi viser er selvfølgelig alle de nyeste premierefilm, men også ældre klassikere fra filmhistoriens næsten uendelige bagkatalog. Vi eksperimentere med radiobiograf, fede filmiske fordrag. I vinbaren kan man i weekender ofte høre live musik, samtidigt med man nyder et fantastisk godt glas vin..
27
3,5
 Stem
Næstved Biograf

Næstved Biograf

Dette er hjemmesiden for Bio i Næstved. Mulighed for online billetbestilling over nettet. Check hjemmesiden for kommende film eller arrangementer.