tilmeld link

Musik & Film -» Lydstudier

Lydstudier i Danmark samles på denne side. Audio indspilling skal laves i et lydstudie for at gøre en produktion professionel. Både musik, film og reklamer
7
3,9
 Stem
Bruden Synger

Bruden Synger

Hos Bruden Synger i Åbyhøj, Århus, giver vi dig alle tiders start på en polterabend fest.
Få bruden eller gommen til at synge 3 sange som indspilles på én CD. CD'en kan efterfølgende bruges til bl.a. afspilning til selve brylluppet eller som et sjovt minde..
6
3,2
 Stem
Crazynight Polterabend Lydstudie

Crazynight Polterabend Lydstudie

Velkommen til Danmarks sjoveste polterabend lydstudie!
Siden 1996 har vi specialiseret vores lydstudie og vores CD-indspilning i sjove optagelser såsom polterabend, firmaudflugt og Blå Mandag!
Download også vores gratis e-book om polterabendplanlægning..
10
3,3
 Stem
DennisPstudio

DennisPstudio

DennisPstudio er et studie med speciale i trommeindspilning. Trommeindspilning er ofte det mest tidskrævende i en indspilnings situation. Der går nemt en hel dag i studiet før man har stillet op, lavet lyd og er klar til at gå i gang.
I DennisPStudio er det hele sat op og klar til at indspille. Værdifuld produktionstid kan i stedet bruges til noget fornuftigt - nemlig at lave go’ musik!
Ta et kig rundt her på sitet og du/I er naturligvis altid v.
8
3,5
 Stem
Huligennem.nu

Huligennem.nu

Som studiets navn mere end antyder, laver jeg lydproduktioner med hul igennem! Jeg er særligt interesseret i håndspillet musik.
Derfor giver studiet gode muligheder for liveindspilninger.

Mit speciale er bands, som ønsker en åben og ærlig lyd, der fremhæver det særlige ved netop deres musik og performance. Hos Huligennem.nu vil du opleve en arbejdsproces, hvor der fra start til slut bliver arbejdet udelukkende ud fra dine ønsker om at.
7
3,3
 Stem
Juicy Records

Juicy Records

Juicy-recs er et musikstudie, placeret i Esbjerg. studiet er ikke et decideret urban studie. men et sted hvor alle kan og vil blive produceret.
Juicy recs bliver ejet af Flemming S. Madsen. primært at Juicy recs baseret på egne projekter. men siden åbningen i 2006, har det været et studie flere rappere fra Esbjerg har benyttet..
6
2,8
 Stem
Karensdal musik og lyd

Karensdal musik og lyd

Karensdal musik og lyd er et lille og hyggeligt studie beliggende på en gård mellem Horsens og Vejle.
Kerneydelsen er studieindspilninger, især med vægten på de mere akustiske genrer og typisk det mere modne publikum.
Flygel står til rådighed. Der tilbydes også kompositionsarbejde, bestillingsopgaver, udlejning o.a..
Læs mere på hjemmesiden. Alle uanset genre og alder er naturligvis velkomne til at henvende sig, for hos Kare.
1
4,0
 Stem
Lydfabrikken Even & Even | Det Fynske Lydstudie

Lydfabrikken Even & Even | Det Fynske Lydstudie

Professionelt High-End Lydstudie for Solister & Bands. Vi tilbyder også Promotion Foto & Video med bl.a. Green Screen teknik. Vi kan lidt mere end andre lydstudier, bl.a. fuld forplejning. Kig forbi og læs mere....
8
4,0
 Stem
Lydstudiet Aros

Lydstudiet Aros

ydstudiet Aros tilbyder kreative og gennemtænkte lydprodukter primært til medier og web.
Vores kompetenceområder tæller speak, radio imaging (jingler, sweeps og trailers), radioreklamer, samt musik og andet indhold til brug på websider. Vores Århus lydstudie kan være behjælpelig med alle typer lydopgaver.
Speak (indlæsning) Har du brug for en stemme til en hjemmeside, tv-reklame eller en cd-rom? Ring til os på telefon og rekvire.
10
3,7
 Stem
Metatone

Metatone

Metatone er et hyggeligt lydstudie i Aalborg hvor musikken skabes og sættes i fokus.
Der bliver primært produceret og arbejdet med meditationsmusik, men Metatone er et fuldt udstyret lydstudie, og kan derfor også løse alle behov inden for lyd.
Det være sig indspilning af bands.
Musikproduktion til en sang, hvor der kun eksisterer en tekst, udvikling af jingler osv. osv.
Der kan hentes mere information under Glimt fra studiet Da Metatone har specialis.
11
3,2
 Stem
Music4you.dk

Music4you.dk

Music4you.dk - en anderledes musikalsk virksomhed: Mobilt Lydstudie til CD indspilninger i specialinstitutionen, børnehaven, polterabends, virksomheden, m.fl.
Freelance musiker, Musik til festen, Handicapundervisning, Sjælesørger, Musikundervisning, samt Banddoktor og meget andet. Se mere på hjemmesiden.
11
4,0
 Stem
SimpleStudio - Professionelt lydstudie

SimpleStudio - Professionelt lydstudie

SimpleStudio er et enkel professionelt lydstudie med fokus på musikken og musikerne. Vores mål er at bringe det bedste frem i allerede talentfulde sangskrivere, musikere og bands.
I mange studier hjælpes der udelukkende med optagelse og mix. Vi ønsker at følge dig i dit projekt helt frem til målet!.
4
4,0
 Stem
Sjovpolterabend.dk

Sjovpolterabend.dk

Sjovpolteraend.dk er Danmarks sjoveste lydstudie. Her kan du indspille en CD & DVD ved polterabend, og firma teambuildings.

Vi tilbyder et helt unikt RABATKORT til andre forlystelser og spisesteder ved polterabends, og tilmed rabat på DVDoptagelse af bryllupper og fester.

Vi skriver også din helt personlige festsang. Vi udlejer også hoppeborge, softicemaskiner og andet til fest og glade dage..
6
4,2
 Stem
Tom Tom Beat Music

Tom Tom Beat Music

Hos Tom Tom Beat Music indspilles al slags musik. Studiet er et professionelt projekt studie baseret på computere, hardware og en erfaren mand bag knapperne.

Studiet er for: Sangskriveren eller artisten, som vil have sine ideer realiseret. Instruktøren, som vil have specielt komponeret musik til sin film.

Webdesigneren som vil have event lyde og musik til flash sites. Udover det musikalske og kunstneriske kan vi tilbyde at planlægge og udføre den fulde e.
7
3,9
 Stem
Tower Sound Studio

Tower Sound Studio

Lydstudiet for singer-songwriteren. Du behøver ikke være professionel, men du kommer til at lyde sådan. Tower Sound Studio er et nyt, mindre digitalt lydstudio, hvis målgruppe især er solisten eller duo'en.

Producer og studieejer John Andersen har en både musisk (er selv musiker)og lyfteknisk tilgang til materialet. Det vil du kunne høre på dit færdige resultat.
1
4,0
 Stem
Xspens Lydstudie

Xspens Lydstudie

Lille men seriøst, lydstudie som drives af Bjarne Schou på Amager. Ideen med lydstudiet er, at bringe det bedste frem i allerede talentfulde sangskrivere, musikere, solister og bands. Alle er velkomne: Solister, duo, trio, bands, uanset musikgenre! Vi tilbyder også polterabend og demo cd'er.