tilmeld link

Musik & Film -» Musikere

Kategori for danske såvel udlandske musikere. Der vil også kunne findes et par enkelte bands her. Mange af disse musikere kan bookes direkte fra deres egen hjemmeside.
10
3,2
 Stem
Attila Kovacs - festmusiker

Attila Kovacs - festmusiker

Dæmpet alsidig underholdningsmusik under spisning, bl.a. tværfløjte, klaver og harmonika. Dansemusik i alle stilarter.
Tel: 97401896 Attila Kovacs, musician - songwriter Original Pop-Rock Songs from a Hungarian-Danish-American musical heart.
9
3,8
 Stem
Danskraplyrics

Danskraplyrics

Danskrap lyrics er et online rap community. Her finder du: Tekster til forskellige rap sange (Lyrics) Nyheder (Bliver opdateret hver dag) Forum her diskutere vi koncerter, tekster, musikvideoer, musik, dine tekster.
Du kan også tage en online rap battle i forummet mod de andre brugere. Det kræver dog du opretter en bruger som er 100% gratis. Vi opdaterer hver eneste dag..
3
3,7
 Stem
Emil Friis And The Absolute Believers - Mutineer

Emil Friis And The Absolute Believers - Mutineer

The man in the wind - a lost soul on the run!
Sådan lyder en af albummets mange fyndige eftertænksomme linier på Emil Friis And The Absolute Belivers inciterende debutudspil. Udstyret med sin guitar og en stemme som vil kunne få selv en gratnitblok til at spidse ører og fælde en tåre, er den danske sangskriver på en ensom rejse ind i countrymusikkens ru og længselsfulde univers på debutalbummet Mutineer..
3
3,7
 Stem
Festmusiker Chris Hansen - Bryllup & fest

Festmusiker Chris Hansen - Bryllup & fest

Festmusiker Chris Hansen spiller gerne til din fest. Alsidig og velspillet diner- og dansemusik -Tlf. 97875002 - læs meget mere på hjemmesiden chris-hansen.dk - her kan du også høre musikdemo, stemme på hvilken musik du gerne vil have mere af.. Eller bare ringe til 97875002 ;).
4
4,0
 Stem
Forte Musik

Forte Musik

Skal du bruge et festband med festmusik, så spiller Forte Musik op til dans.

Morgen-, dinner og festmusik, Sølvbryllup eller bryllupsmusik. Vi har også stor erfaring med temafest og musik til teambuilding..
1
4,0
 Stem
Hyggepianist til fest

Hyggepianist til fest

På hyggepianist-til-fest finder i dinnermusik leveret af en erfaren hyggepianist, som har fungeret som hyggepianist til utallige festarrangementer med stor succes. På denne side finder i lydeksempler så i er sikre på at jeres hyggepianist lever op til festarrangørens forventninger. Jeres hyggepianist er her uddannet ved konservatorie og medbringer gerne eget udstyr..
4
4,3
 Stem
Jazzblog.dk

Jazzblog.dk

jazzblog.dk er stedet hvor de førende danske jazzmusikere fortæller om deres musik, deres projekter og deres tanker om dansk jazz, og hvor Du kan kommunikere med musikerne.

Bloggen er startet på intiativ af basunisten Anders Larson i 2009.
Listen over bidragsydere vokser løbende, så tilmeld Dig til nyhedsbrevet og få løbende information om hvad der sker på bloggen!.
4
4,0
 Stem
Jesper Berg - Trommeslager

Jesper Berg - Trommeslager

En personlig side samt samling af informationer om trommeslager Jesper Berg. Nyt fra kalenderen, audio/video eksempler, diskografi, kontaktinfo mm.

Der forefindes også et længere cv (årene der er gået i kort form) samt en orkesterliste der omfatter bl.a.

Peter Viskinde Band, Sanne Salomonsen, Poul Krebs, Big Fat Snake, Søren Sko, Mike Andersen Band og mange andre..
1
4,0
 Stem
Margrete Grarup

Margrete Grarup

Hjemmeside for Margrete Grarup, rytmisk sanger, uddannet solist fra Nordjysk Musikkonservatorium.

Har specialiseret mig indenfor gospel, jazz & blues. Har siden 1990 optrådt i ind- og udland i div. koncertsammen-hænge. Studieadjunkt i rytmisk sang på Jysk Musikkonservatorium og underviser på MGK Nord, ligesom jeg giver privat sangundervisning.

Yderligere har jeg arbejdet med teater, både som sanger og instruktør og har været tilknyttet Hasseris kirke som sanger siden 1990..
15
4,1
 Stem
Michael A.J. - Musik til film

Michael A.J. - Musik til film

Michael A.J. komponerer film- og reklamemusik og kan levere en professionel musikprodukton til film, reklame, dokumentarfilm og teater.
Gratis download af afslapningsmusik og mulighed for at købe sangene på noder..
3
3,7
 Stem
Morgensang med Messingklang

Morgensang med Messingklang

Musik til Sølv-, Guld- og Kobberbryllup af professionelle musikere. Festlig start med Morgensang med Messingklang.
Vi spiller både ved æresporten og under kaffen. Vi byder op til Brudevals med hat og slør.
Vi dækker hele Århus med opland..
3
4,7
 Stem
Musik til festen - Levende musik eller DJ

Musik til festen - Levende musik eller DJ

Selskabsmusiker Kim Winther spiller gerne til din fest. Afdæmpet musik til middagen og akkompagnering til medbragte sange.

Alsidig og velspillet diner- og dansemusik. Læs meget mere på hjemmesiden kwmusik.dk..
4
2,8
 Stem
Musiker Kristian Danielsen

Musiker Kristian Danielsen

Musik til familiefester, forenings og firma-arrangementer, receptioner, børnearrangementer, julefrokoster, høstfester, og alt muligt andet.
Dæmpet musik under middagen, ikke højere end dine gæster kan tale sammen.
3
4,3
 Stem
OCC Musik

OCC Musik

Den bedste musik til din fest, sportsfest,foreningsfester, Jeg stiller op til en festliglejlighed med pop, rock og country.

Guitar og sang. Jeg spiller 3 timer med rigtig godt dansemusik for alle. Et arrangement med nummrere fra Eagles, kan også tilbydes,.
1
4,0
 Stem
Pianist Andreas Møller

Pianist Andreas Møller

Pianist Andreas Møller, uddannet ved Amsterdam konservatorium i 2005 tilbyder behagelig klavermusik under middagen til jeres fest.

Jeg har mange års erfaring som festmusiker og har gennem tiden udelukkende haft meget tilfredse kunder. Musikken vil blive fremført på klaver/el-klaver uden brug af rytmeboks eller andet forud-indspildet materiale. Resultatet bliver derfor et meget autentisk og stilfuldt lydbillede, som både fungerer godt som baggrundsmusik og samtidig er attraktivt at lytte .
4
4,0
 Stem
På Vejen Igen - Kim & Frede

På Vejen Igen - Kim & Frede

Fest musik i Nyborg, På vejen igen er musik til festen i Nyborg - en duo, der spiller musik til enhver lejlighed.
De holder til i Nyborg, men spiller musik til festen i hele landet. Repertoiret er bredt og spænder fra glade 60er hits over 80er hits til helt nutidige hits. Engelsk og dansk.
De kan det hele. Og det er umuligt at lade være med at danse..
5
3,8
 Stem
Remix Med Emix

Remix Med Emix

Dansk Creative Commons remix og musik portal for musikere og musik elskere. Lav dit eget remix, eller lyt til andres.
Download samples, loops og enkelt lyde og krydder det med accapella sang, rap eller spoken word. Nemt, gratis og helt lovligt..
12
4,7
 Stem
Solomusiker - levende musik til spillested eller fest

Solomusiker - levende musik til spillested eller fest

Professionel, erfaren solomusiker leverer levende musik til fester, både firmafest og privat fest. Spiller gerne på værtshus, café eller pub, genren er underholdningsmusik, rock og pop fra 70erne, 80erne og 90erne..
9
4,6
 Stem
Spansk guitar

Spansk guitar

Skal din middag/fest være en sikker succes? Med Mathias From på spansk guitar er du godt på vej... Skønne, sprøde toner af kendte evergreens eller mere klassiske repertoire giver dig og dine gæster fundamentet for et vellykket arrangement.

Du kan få musik underholdning i mange forskellige sammenhænge som eksempelvis: bryllupsmusik, musik til reception, dinnermusik, morgenmusik, fødselsdagsmusik og sølvbryllupsmusik..
5
4,0
 Stem
Strömers Venner

Strömers Venner

(100% Live Musik) Strømers venner er et 5 mands band fra Fjerritslev-området i Nordjylland.

Vi har alle overstået den første ungdom og spiller fordi vi synes det er sjovt. Vi lægger vægt på at det skal være live musik hvor det ikke er det halve der er indspillet hjemmefra og derfor har vi et lidt spøgefuldt motto: "100% live - Alle fejl laves på stedet"
Dog mest i øvelokalet Bandet består af: Frank Thorhauge,.