tilmeld link

Musik & Film -» Instrumenter

Her samler vi musik instrumenter af alle typer. Hvis du f.eks. skal bruge en ny guitar har vi diverse gode musikshops
10
3,8
 Stem
AccordionHouse

AccordionHouse

Danmarks billigste harmonika forretning. Her kan du købe måske verdens bedste harmonika Beltuna og du kan få meget for pengene ved at købe Weltmeister.
Vi har også mange brugte, gå ind på vores side og se..
1
4,0
 Stem
ConArco

ConArco

Online salg af strenge og tilbehør til strygeinstrumenter. Stort udvalg af strenge til violin, bratsch og cello fra de mest populære producenter. Specielle strenge kan tages hjem på bestilling. Hurtig levering..
17
2,9
 Stem
DanGuitar

DanGuitar

Stort set Danmarks billigste bas og guitar-tilbehør. Online salg. DanKort-betaling. Forsendelse og ekspeditionsbegyr: kr. 0,- Bas strenge, Guitar strenge, Kabler, Winders, Slides, Remme, Stativer, Plektre, Rengøringsmidler og Capo.
1
4,0
 Stem
Elklaver- guide til køb af elklaver

Elklaver- guide til køb af elklaver

Guide til køb af elklaver. Her kan du finde information om elklaver, så du er bedre rustet til at kunne vurdere hvilket elklaver, du bør vælge. Læs om funktioner, tangenter, lydkvalitet, egenskaber osv.
Uanset om du vil købe nyt elklaver eller brugt elklaver, kan du med elklaver.dk få de vigtigeste baggrundsinformationer om forskellige mærker af elklaver. Du vil også kunne finde forskellige noder til klaver - uanset om du er nybegynder eller øvet..
4
4,3
 Stem
GearFreak

GearFreak

GearFreak giver dig anmeldelser af gear, grej, udstyr, instrumenter og links.

Vi har Danmark største samling af brugeranmeldelser af gear, grej, instrumenter og musikudstyr og det er en stor fornøjelse at kunne dele dette med dig.

Alle anmeldelser er delt i kategorier så du nemt og enkelt kan finde den anmeldelse du leder efter..
2
3,0
 Stem
GuitarImport.dk

GuitarImport.dk

Vi importere guitar, bas samt tilbehør fra udvalgte producenter verdenen over. Vi sælger også til private og du kan komme og se/prøve inden du beslutter dig.
Vi kan tilbyde uhørt lave priser på selve instrumentet, men også på flightcases, stativer og meget mere.
Se hjemmesiden for hvilke spader vi har på lager lige nu. Vores lager ændre sig løbende med nye og specielle guitarer..
6
4,2
 Stem
High End Musikservice - Center for god lyd

High End Musikservice - Center for god lyd

Professionelt serviceværksted der specialiserer sig i reparation af musikudstyr og Hifi.
Vi udfører service for en række mærker og kan afgive tilbud til private og butikker.

Vores speciale er reparation af HiFi og musikudstyr, vi reparerer for en række importører, diskoteker, udlejningsfirmaer, teatre, skoler og institutioner og har mulighed for at fakturere elektronisk (EAN).

Du er som privatkunde også meget velkommen til at indlev.
6
3,3
 Stem
Odense Piano Center

Odense Piano Center

Forhandling af Ritmüller piano - klaver, flygel, Orla el-piano, brugte piano.
Alt sælges med betryggende garanti og fri levering over hele landet incl. en stemning. Aflæg vort showroom et besøg eller besøg os på nettet..
1
4,0
 Stem
Pianoteket

Pianoteket

Køb brugte eller nye klaverer og flygler hos Pianoteket. Vores sortiment inkluderer blandt andet Hoffmann, Samick, Yamaha, Roland og Bechstein.

Du kan forvente den bedste kvalitet til den bedste pris. På vores brugte instrumenter har du 10 års garanti mod fabrikations- og materialefejl..
3
2,0
 Stem
StringSite.com

StringSite.com

Guitarstrenge fra kr. 14,- pr. sæt. Det findes ikke billigere!!! Vi tilbyder også meget andet i musikinstrumenter og udstyr til billige penge..
5
4,0
 Stem
Violinbygger Hvamstad

Violinbygger Hvamstad

Violinbygger Hvamstad tilbyder alt indenfor reparation og salg af strygeinstrumenter og buer. Stort udvalg af instrumenter i mange prisklasser, også børneinstrumenter.

Vi har også egen internetbutik for salg af strenge og tilbehør. Violinbygger Hvamstad er uddannet violinbygger i tyskland og har lang erfaring indenfor yrket..