tilmeld link

Musik & Film -» Booking


Sider som har noget med booking, online booking af musik og film. Billetter mv.

123festbands - festmusik & bryllupsbands

Mangler du en festmusiker? Hvis ja, så er du kommet til den rigtige hjemmeside.

På 123festbands.dk kan lave en gratis forespørgsel, hvor du definere din festdato, dit budget og dine krav til musikeren, så sender vores festmusikere tilbud til dig på email.

Du kan så nemt sammenligne, lytte og vælge den helt festmusiker til dit arrangement..
All Entertainment

All Entertainment

All Entertainment, det seriøse underholdningsbureau med over 20 års erfaring i levering at eksklusiv underholdning / stand-up / solister / dansemusik / koncert navne m.m.
Lad os hjælpe med at arrangere deres næste fest..
ARTE Booking

ARTE Booking

ARTE Booking formidler kontakt til landets foredragsholdere, musikere, artister, konferencierer, stand-up komikere m.m. Ved booking af foredrag, musik og underholdning ring til ARTE Booking telefon 38481400 hverdage mellem kl. 08.30 til 16.00 (fredrag dog 8.30 til 15.00)..
Bandportalen.dk

Bandportalen.dk

Bandportalen leverer den rigtige musik og underholdning til firma og private fester.
Vi tilbyder pakkeløsninger med musik og underholdning i mange prisklasser - altid af høj kvalitet! Enkelt og overskueligt.
Lyt til de mange professionelle bands på vores website. Bandportalen har også tilknyttet fotografer....
Book Musikere

Book Musikere

"Book Musikere" er et mindre bookingbureau som er leveringsdygtig indenfor festmusik og underholdning. Her finder du bands og musikere af høj kvalitet som er nøje udvalgt for at sikre et højt niveau. I kataloget finder du både musikere til at spille under middagen og musikere til at få folk ud på dansegulvet. Har du booket musikken til din fest hos "book musikere" kan du kan du trygt se frem til et vellykket festarrangement..
Buymyticket.dk

Buymyticket.dk

buymyticket.dk er Danmarks eneste landsdækkende markedsplads for køb og salg af billetter til sport og kultur.

Hjemmesiden formidler køb og salg af billetter til koncert, teater, fodbold, revy, opera, cirkus, løb og meget mere.
Er du forhindret i at bruge din billet eller søger du billet til udsolgte arrangementer eller mangler du inspiration til kulturlivet, så klik ind på buymyticket.dk..
DJ til fest

DJ til fest

Musik stilen er fortrinsvis 80’er & 90’er, mainstream herunder top 40 og musik fra tidens hitlister.

Jeg har 20 års erfaring og er derfor et godt valg hvis du skal holde bryllup, firmafest, temafest, 30 og 40 år’s fødselsdag eller opleve P3’s 90’er fest tæt på.

Så er der garanteret Dr. Alban, haddaway og max spejlkugle. Jeg spiller det meste hit musik. Fortrinsvis rytmisk dansemusik som POP,Disko, Funky, Mains.
DJbooking.dk

DJbooking.dk

DJbooking.dk - book en DJ til dit næste event. Booking af kendte som ukendte DJs samt kendte live acts.

På DJbooking.dk finder du landets bedste DJs til firmafest, privatfest, bryllup, event, modeshow og enhver anden begivenhed, hvor musikken skal være i højsædet.

Klik ind på DJbooking.dk og få et hurtigt overblik over hvilke DJs der passer til dit kommende arrangement. Ønsker du rådgivning til valg af DJ, er du altid velkom.
Go

Go'mornmusik

Vi tilbyder go' morgenmusik til kobber, sølv og guldbryllupper og andre festlige lejligheder, på fyn og nærmeste omegn.

Vi er en trio som spiller på to trompeter og basun, med mere end 30 års erfaring. NB: Vi medbringer sange..
Himmelstrup eventbureau

Himmelstrup eventbureau

Booking af musik og underholdning til ethvert formål. Søger du underholdning og god entertaintment til din kommende fest, eller event, har vi flere forskellige attraktive tilbud med kunstnere og produkter i alle prisgrupper.

Med 10 års erfaring fra underholdningsbranchen og en landsdækkende service, kan vi med garanti give din fest, event, eller noget helt tredje, det bedste fundament for en underholdende dag/aften..
Kirkekoncertbooking.dk

Kirkekoncertbooking.dk

På kirkekoncertbooking.dk, finder I her et udvalg af de førende danske kunstnere, som hver på deres måde har tilrettelagt et særligt program til julekoncerter og kirkekoncerter.

Fra barokmusik og det klassiske repertoire – over salmer og danske sange - og videre til gospel og jazz.

Der er en bred vifte af genrer, instrumentalister og vokalister at plukke fra. I kan også vælge, om det skal være en solist, et mindre ensemble el.
Musik Booking - Eventzonen

Musik Booking - Eventzonen

Hos Eventzonen har de samlet kunstere indenfor hele underholdningsbranchen.

Uanset om du mangler en stand up komiker, tryllekunstner, festmusiker eller en foredragsholder til din fest eller arrangement, så kan du finde en i dit nærområde på Eventzonen.dk og booke online rigtig nemt

Eventzonen er utrolig brugervenlig, dette medvirker til at det er nemt at navigere rundt og finde frem til de kunstere eller artister der passer præcis til de behov og krav man har. Om du leder efter Un.
Musikbooking - Maarbjerg Management

Musikbooking - Maarbjerg Management

Vi booker stærke danske og internationale kunstnere, se det hele på vores website! - bl.a. kendt fra TV2 Scenen er din - + andre stærke navne som f.eks. HENNING STÆRK, MICHELLE BIRKBALLE, DODO & THE DODOS og mange flere..
NKBooking.dk

NKBooking.dk

Det lille bureau med de store navne. Du finder på vores site mere end 500 navne indenfor musik, komik, foredrag og børneunderholdning.
Vi solorepræsenterer bl.a Mystiske Mr. Mox, Sine & Frække Rikke, Vera, Nicklas Berg, Lotte Heise, Anders Lund Madsen & Peter Lund Madsen, Erik Grip, Kaare Norge, Marie Carmen Koppel, Susanne Billeskov Bredtoft (Lone Jensen), Lene Siel, Papa Bue's Viking Jazzband, Troels Trier & Rebecca Brüel, Søren Dahl, Dr&ael.