tilmeld link

Musik & Film -» Booking

Sider som har noget med booking, online booking af musik og film. Billetter mv.
2
4,0
 Stem
ARTE Booking

ARTE Booking

ARTE Booking formidler kontakt til landets foredragsholdere, musikere, artister, konferencierer, stand-up komikere m.m. Ved booking af foredrag, musik og underholdning ring til ARTE Booking telefon 38481400 hverdage mellem kl. 08.30 til 16.00 (fredrag dog 8.30 til 15.00)..
10
3,5
 Stem
Bandportalen.dk

Bandportalen.dk

Bandportalen leverer den rigtige musik og underholdning til firma og private fester.
Vi tilbyder pakkeløsninger med musik og underholdning i mange prisklasser - altid af høj kvalitet! Enkelt og overskueligt.
Lyt til de mange professionelle bands på vores website. Bandportalen har også tilknyttet fotografer....
1
4,0
 Stem
Bilfald

Bilfald

Hos Bifald.dk finder du alt til din fest. Om det så er dåben, julefrokosten eller konfirmationsfesten, der står for døren, så har Bifald lidt til enhver smag. Så hvis du vil peppe din fest lidt op, så tag fat i os i dag, så finder vi det der passer til dig..
12
4,2
 Stem
Buymyticket.dk

Buymyticket.dk

buymyticket.dk er Danmarks eneste landsdækkende markedsplads for køb og salg af billetter til sport og kultur.

Hjemmesiden formidler køb og salg af billetter til koncert, teater, fodbold, revy, opera, cirkus, løb og meget mere.
Er du forhindret i at bruge din billet eller søger du billet til udsolgte arrangementer eller mangler du inspiration til kulturlivet, så klik ind på buymyticket.dk..
3
4,0
 Stem
DJbooking.dk

DJbooking.dk

DJbooking.dk - book en DJ til dit næste event. Booking af kendte som ukendte DJs samt kendte live acts.

På DJbooking.dk finder du landets bedste DJs til firmafest, privatfest, bryllup, event, modeshow og enhver anden begivenhed, hvor musikken skal være i højsædet.

Klik ind på DJbooking.dk og få et hurtigt overblik over hvilke DJs der passer til dit kommende arrangement. Ønsker du rådgivning til valg af DJ, er du altid velkom.
1
4,0
 Stem
DJroom.dk

DJroom.dk

DJroom.dk er en online og uvildig portal for DJs og mobildiskoteker i Danmark, hvor du nemt, hurtigt og GRATIS kan indhente tilbud og billige priser på leje af DJs. Samtidig kan du også få en oversigt over landets DJs og mobildiskoteker, der kan leverer fantastisk musik til en hver fest!.
3
4,0
 Stem
Himmelstrup eventbureau

Himmelstrup eventbureau

Booking af musik og underholdning til ethvert formål. Søger du underholdning og god entertaintment til din kommende fest, eller event, har vi flere forskellige attraktive tilbud med kunstnere og produkter i alle prisgrupper.

Med 10 års erfaring fra underholdningsbranchen og en landsdækkende service, kan vi med garanti give din fest, event, eller noget helt tredje, det bedste fundament for en underholdende dag/aften..
5
4,0
 Stem
Kirkekoncertbooking.dk

Kirkekoncertbooking.dk

På kirkekoncertbooking.dk, finder I her et udvalg af de førende danske kunstnere, som hver på deres måde har tilrettelagt et særligt program til julekoncerter og kirkekoncerter.

Fra barokmusik og det klassiske repertoire – over salmer og danske sange - og videre til gospel og jazz.

Der er en bred vifte af genrer, instrumentalister og vokalister at plukke fra. I kan også vælge, om det skal være en solist, et mindre ensemble eller større kor eller orkester..
4
4,0
 Stem
Musik Booking - Eventzonen

Musik Booking - Eventzonen

Hos Eventzonen har de samlet kunstere indenfor hele underholdningsbranchen.

Uanset om du mangler en stand up komiker, tryllekunstner, festmusiker eller en foredragsholder til din fest eller arrangement, så kan du finde en i dit nærområde på Eventzonen.dk og booke online rigtig nemt

Eventzonen er utrolig brugervenlig, dette medvirker til at det er nemt at navigere rundt og finde frem til de kunstere eller artister der passer præcis til de behov og krav man har. Om du leder efter Un.
10
3,7
 Stem

Musikbooking - Maarbjerg Management

Vi booker stærke danske og internationale kunstnere, se det hele på vores website! - bl.a. kendt fra TV2 Scenen er din - + andre stærke navne som f.eks. HENNING STÆRK, MICHELLE BIRKBALLE, DODO & THE DODOS og mange flere..
1
4,0
 Stem
Musiker-Børsen ApS

Musiker-Børsen ApS

Musiker-Børsen booker musik, underholdning og foredrag til firmaer, institutioner, kirker, spillesteder og private.Vi tilbyder et bredt sortiment af musik og underholdning til priser fra kr. 3.000,00 til 100.000,00.Musiker-Børsen har kontakt med ca. 2.000 musikere, komikere, artister og komikere.Musiker-Børsen har booket siden 1994..
7
3,9
 Stem
NKBooking.dk

NKBooking.dk

Det lille bureau med de store navne. Du finder på vores site mere end 500 navne indenfor musik, komik, foredrag og børneunderholdning.
Vi solorepræsenterer bl.a Mystiske Mr. Mox, Sine & Frække Rikke, Vera, Nicklas Berg, Lotte Heise, Anders Lund Madsen & Peter Lund Madsen, Erik Grip, Kaare Norge, Marie Carmen Koppel, Susanne Billeskov Bredtoft (Lone Jensen), Lene Siel, Papa Bue's Viking Jazzband, Troels Trier & Rebecca Brüel, Søren Dahl, Dræsinebanden m.fl. Julekoncerter med Kurt Ravn samt Pe.