tilmeld link

Musik & Film -» Musik

Musikalske hjemmesider omkring alt inden for musikken. Opslagsværker, noder, musik nyheder og portaler. Hvis du leder efter specifikke hjemmesider omkring musik kan denne liste måske give lidt inspiration
4
3,3
 Stem
Country World

Country World

Country World - Danmarks største site om country - musik, dans, sange, bands - ja alt hvad der har med country at gøre! Anmeldelser af country CDer, DVDer og koncerter.
Country kalender med country koncerter, country festivaller og line dance træf..
3
2,7
 Stem
Frederik Magle - komponist

Frederik Magle - komponist

Officielt website (på dansk og engelsk) for komponisten, organisten og pianisten Frederik Magle. Indeholder bl.a. nyheder, diskografi, gratis MP3 downloads og musikforum.
5
3,4
 Stem
GAFFA.dk - kun om musik

GAFFA.dk - kun om musik

Musikside drevet af GAFFA, Danmarks største musikblad. Daglige nyheder, interviews og anmeldelser indenfor rock, pop, hip-hop, r´n´b, world. Konkurrencer og afstemninger..
2
4,5
 Stem
Kolding Kammerorkester

Kolding Kammerorkester

Kolding Kammerorekster blev grundlagt i 1962 af den navnkundige seminarielærer Carl Larsen. Orkestrets repertoire er som dengang musik fra 1600-1800 - altså barokmusik til wienerklassisk musik.

Nyere værker er dog også på orkestrets repertoire. Orkestret består af 20 amatørmusikere under ledelse af cellisten Holger Thorborg, Århus..
6
3,3
 Stem
Meditationsmusik

Meditationsmusik

Her kan du bestille din meditationsmusik og dybdemeditationsmusik.
Det er musik som også er velegnet til afslapning og afstressnings musik. Alle cd'erne er udgivet af Metatone.
Der kan læses artikler omkring meditation og forskning på området..
5
3,8
 Stem
Musikipedia

Musikipedia

Musikipedia er et værktøj for musikstuderende, musikskoleelever, musikudøvere, musikundervisere og alle musikinteresserede, som har behov for hjælp til analyse af musik, læsning af musiktekster, udøvelsen af musik eller som ønsker at få yderligere viden om musik..
6
2,2
 Stem
Musikleksikon.dk - Musisk opslagsværk

Musikleksikon.dk - Musisk opslagsværk

Et musisk online opslagsværk.
1
4,0
 Stem
Nodeportalen - Køb noder

Nodeportalen - Køb noder

Køb noder og nodebøger med Nodeportalen, der giver dig en oversigt over de bedste butikker. Sammenlign hurtigt priser og køb noder det billigste sted.

Du kan læse om de forskellige butikker og deres udvalg, leveringstider osv. og derefter bestemmer hvor du vil handle. Du kan også køber noder til at downloade, så du selv printer dem ud og på den måde får noderne leveret med det samme.

På Nodeportalen finder du også gratis nodepapir og gode nodeprogrammer til computeren, der kan fo.
0
0,0
 Stem
Nodeskrivning og layout i høj kvalitet

Nodeskrivning og layout i høj kvalitet

Har du nogle noder som enten skal skrives ind og sættes op som maskinskrevne noder, eller har du nogle noder som skal rettes til?

Så er det en opgave for mig, Steffen Gregersen, som er professionel nodeskriver. Jeg indskriver, opsætter og laver layout på noderne, så de bliver nemme at læse og spille efter.

Desuden arrangerer jeg også selv musik. Klik ind og læs mere på min hjemmeside..
2
4,5
 Stem
Play4all.dk

Play4all.dk

Play4all.dk er en gratis side med mange forskellige radiokanaler fordelt på mange forskellige genre. lige fra rap og hip hop til hardstyle.

Der er også mange danske kanaler derinde. Siden er 100% gratis og er skabt for folk som gerne nemt ville kunne gå ind og hører radio online.
6
4,0
 Stem
Signesneh.com

Signesneh.com

Dansk sopran. Signe har bredt kunstnerisk potentiale ikke blot inden for opera og den klassiske musik men også indenfor skuespil og musicalgenren, senest som hovedrolleindehaver i operetten Frøken Nitouche.

Signe er under uddannelse, men rejser allerede til udlandet for at optræde og modtage undervisning..
5
4,0
 Stem
Soundiac.com - Dansk musikblog

Soundiac.com - Dansk musikblog

Soundiac giver dig det bedste fra musikindustrien. Fra nye navne til udviklingen i branchen, sammen med downloads gør Soundiac til en lidt anderledes personlig og uafhængig musikblog.
Der er noget til alle, så lad dig inspirere og udvide din horisont på Soundiac.com..
4
2,8
 Stem
TDC Play | TDC Musik

TDC Play | TDC Musik

TDC Play / Musik er en online-musikbutik, der har eksisteret siden sommeren 2003.
Her kan du downloade musik, lydbøger og flere forskellige slags ringetoner.
Vi har stort fokus på dansk musik, og ser det som vores vigtigste opgave at give brugerne en endnu større musikoplevelse, hvorfor vi konstant prøver at optimere, udvide og gøre TDC Play bedre..
5
3,0
 Stem
Tyroler info

Tyroler info

Tyrolergruppen blev stiftet i 1974 på en Tysklandstur. Gruppen består af 11 musikere og 2 marketenderinder (snapsepiger).
Alle medlemmer er iført originalt tyrolertøj, enten kniebundhosen eller dirndler (knæbukser og kjoler).
Instrumenterne er typiske østrigske med sideventiler og ægformet baritoner. Musikken er original tyrolermusik, som er festlig, folkelig og fornøjelig og kendt af mange, som har holdt ferie i Østrig.
Som .
8
3,6
 Stem
welovemusic

welovemusic

WeLoveMusic formidler festmusik til en bred vifte af arrangementer.

Vi er din totalleverandør af musik til firmafester - specialister i musik til julefrokost, musik til runde fødselsdage og musik til bryllupper..