tilmeld link

Musik & Film -» Musik

Musikalske hjemmesider omkring alt inden for musikken. Opslagsværker, noder, musik nyheder og portaler. Hvis du leder efter specifikke hjemmesider omkring musik kan denne liste måske give lidt inspiration
4
4,5
 Stem
Airplay Music

Airplay Music

Musiksøgemaskine der indhenter og sammenligner sortiment og priser fra mange forskellige pladeforretninger. Således guides brugerne til Best buy og Hard to find music for alle musikformater - cd, mp3, vinyl, streaming....
4
3,3
 Stem
Country World

Country World

Country World - Danmarks største site om country - musik, dans, sange, bands - ja alt hvad der har med country at gøre! Anmeldelser af country CDer, DVDer og koncerter.
Country kalender med country koncerter, country festivaller og line dance træf..
3
4,0
 Stem
Danmarks Rockmuseum

Danmarks Rockmuseum

Siden midten af 1950'erne har rockmusikken indtaget en helt central position i dansk kulturliv.
I første omgang som modsætning til en etableret musikkultur, siden som en integreret del af en voksende kunstnerisk og social kultur.
Det ønsker Danmarks Rockmuseum at formidle. Danmarks Rockmuseum bliver et rockeksperimentarium, hvor du kan se, høre og føle den danske populærmusiks historie fra 1950ernes rock’n’roll frem til i dag - med et b.
6
3,5
 Stem
Danskrap.dk

Danskrap.dk

Danskrap.dk er danmarks ældste (siden 2002) og største site med nyheder, artikler, anmeldelser, interviews mv omkring den danske rap / hiphop scene.

Desuden har vi startet en WEB-TV redaktion, der har lavet indslag fra de store events herhjemme, bla. på Roskilde Festivalen..
5
4,0
 Stem
Din guide til alt om musik - hits, artister, events og festivals

Din guide til alt om musik - hits, artister, events og festivals

musik.guide.dk er din guide til alt om musik.
Du kan her blandt andet læse om de seneste hits, upcoming artister, kommende koncerter og events ligesom du finder en lang række anmeldelser af både ny og gammel musik..
3
2,7
 Stem
Frederik Magle - komponist

Frederik Magle - komponist

Officielt website (på dansk og engelsk) for komponisten, organisten og pianisten Frederik Magle. Indeholder bl.a. nyheder, diskografi, gratis MP3 downloads og musikforum.
5
3,4
 Stem
GAFFA.dk - kun om musik

GAFFA.dk - kun om musik

Musikside drevet af GAFFA, Danmarks største musikblad. Daglige nyheder, interviews og anmeldelser indenfor rock, pop, hip-hop, r´n´b, world. Konkurrencer og afstemninger..
8
3,3
 Stem

Goombay - Danske musikblogs

Det syder og bobler. Scenen for blogging & mikroblogging om musik på dansk vokser dag for dag.
Indtil for nylig har vi som musikentusiaster savnet en dynamisk og samlet oversigt over danske musikblogs.
Med musikblogs.dk forsøger vi at skabe et fælles forum for folk, der blogger om musik - og folk, der læser musikblogs. Håbet er, at vi sammen kan få registreret og beskrevet samtlige musikblogs af god kvalitet.
Du er mere end velkommen til at ti.
6
4,0
 Stem
Knardrup musik lejr

Knardrup musik lejr

Et unik tilbud til dig der vil udforske dine evner med musik.DEt er sampil med andre, indspilning af musik, foredag, jam m. mere.

Mød kendisser der kommer og fortæller deres historier! Vi har 6 dag ei telt lejr med et musik studie og et hav af instrumenter..
2
4,5
 Stem
Kolding Kammerorkester

Kolding Kammerorkester

Kolding Kammerorekster blev grundlagt i 1962 af den navnkundige seminarielærer Carl Larsen. Orkestrets repertoire er som dengang musik fra 1600-1800 - altså barokmusik til wienerklassisk musik.

Nyere værker er dog også på orkestrets repertoire. Orkestret består af 20 amatørmusikere under ledelse af cellisten Holger Thorborg, Århus..
6
4,0
 Stem
Koncerter i Danmark

Koncerter i Danmark

Koncerter i DanmarkKoncertkalender med information om kommende koncerter fra hele Danmark.
Se hvem spiller koncert i nærheden af dig i dag.

Find favorit bands, genrer, festivaler, spillesteder og meget mere..
5
2,8
 Stem
Meditations musik - Jane Winter

Meditations musik - Jane Winter

Mange mennesker føler, de bliver rørt og renset i deres sjæl, når de lytter til lyden af Tibetanske syngeskåle. En del beskriver: at tiden står stille - en følelse af fred - en forløsning af smertefulde kropsdele, en afbalancering af højre og venstre hjernehalvdel, eller en kontakt med noget, der går ud over dagligdagens liv..
6
3,3
 Stem
Meditationsmusik

Meditationsmusik

Her kan du bestille din meditationsmusik og dybdemeditationsmusik.
Det er musik som også er velegnet til afslapning og afstressnings musik. Alle cd'erne er udgivet af Metatone.
Der kan læses artikler omkring meditation og forskning på området..
5
3,8
 Stem
Musikipedia

Musikipedia

Musikipedia er et værktøj for musikstuderende, musikskoleelever, musikudøvere, musikundervisere og alle musikinteresserede, som har behov for hjælp til analyse af musik, læsning af musiktekster, udøvelsen af musik eller som ønsker at få yderligere viden om musik..
6
2,2
 Stem
Musikleksikon.dk - Musisk opslagsværk

Musikleksikon.dk - Musisk opslagsværk

Et musisk online opslagsværk.
1
4,0
 Stem
Nodeportalen - Køb noder

Nodeportalen - Køb noder

Køb noder og nodebøger med Nodeportalen, der giver dig en oversigt over de bedste butikker. Sammenlign hurtigt priser og køb noder det billigste sted.

Du kan læse om de forskellige butikker og deres udvalg, leveringstider osv. og derefter bestemmer hvor du vil handle. Du kan også køber noder til at downloade, så du selv printer dem ud og på den måde får noderne leveret med det samme.

På Nodeportalen finder du også gratis nodepapir og gode nodeprogrammer til computeren, der kan fo.
0
0,0
 Stem
Nodeskrivning og layout i høj kvalitet

Nodeskrivning og layout i høj kvalitet

Har du nogle noder som enten skal skrives ind og sættes op som maskinskrevne noder, eller har du nogle noder som skal rettes til?

Så er det en opgave for mig, Steffen Gregersen, som er professionel nodeskriver. Jeg indskriver, opsætter og laver layout på noderne, så de bliver nemme at læse og spille efter.

Desuden arrangerer jeg også selv musik. Klik ind og læs mere på min hjemmeside..
2
4,5
 Stem
Play4all.dk

Play4all.dk

Play4all.dk er en gratis side med mange forskellige radiokanaler fordelt på mange forskellige genre. lige fra rap og hip hop til hardstyle.

Der er også mange danske kanaler derinde. Siden er 100% gratis og er skabt for folk som gerne nemt ville kunne gå ind og hører radio online.
6
4,0
 Stem
Signesneh.com

Signesneh.com

Dansk sopran. Signe har bredt kunstnerisk potentiale ikke blot inden for opera og den klassiske musik men også indenfor skuespil og musicalgenren, senest som hovedrolleindehaver i operetten Frøken Nitouche.

Signe er under uddannelse, men rejser allerede til udlandet for at optræde og modtage undervisning..
5
4,0
 Stem
Soundiac.com - Dansk musikblog

Soundiac.com - Dansk musikblog

Soundiac giver dig det bedste fra musikindustrien. Fra nye navne til udviklingen i branchen, sammen med downloads gør Soundiac til en lidt anderledes personlig og uafhængig musikblog.
Der er noget til alle, så lad dig inspirere og udvide din horisont på Soundiac.com..