tilmeld link

Musik & Film -» Festival


Her kan du finde genveje til festivaller i Danmark. Kom ud og hør god musik i gode omgivelser med venner og bekendte.

Camp UNO

Camp UNO

CAMP UNO er en gruppe dedikerede mennesker der med deres deltagelse på Roskilde festivalen forsøger at gøre verden et lidt sjovere sted.
Navnet CAMP UNO kommer fra kortspillet UNO som spilles flittigt og med stor entusiasme. Det bruges dels til socialt samvær lejerbeboerne imellem og fungerer ydermere som konfliktmæglingsværktøj. Det anvendes til placering af ansvar, tildeling af opgaver og fordeling af goder. Spillet anvendes også som kontaktflade udadtil..
Musik i gaden

Musik i gaden

Så skruer vi op for Musik i gaden. En gratis fest der holdes engang om året. Læs mere om årets musik program inde på hjemmesiden musikigaden.dk.

Planlægningen af årets Musik i gaden er allerede godt i gang. Der er blevet lavet aftaler med årets musikere og andre talenter.

Der vil være kendte bands, lokale bands, Brædstrup ALL stars band, Linedansere m.m. Derudover vil der være barer med øl / vand, pøl.
Roskilde Festival Campingvagt

Roskilde Festival Campingvagt

Vil du arbejde som campingvagt under Roskilde Festival og dermed få gratis adgang til festivalen, så kig forbi vores hjemmeside.

Vi skaffer campingvagter som skal yde service overfor gæsterne ved at svare på spørgsmål mm. Derudover skal vi sikre at der ikke opsættes telte på brandvejene og at der ikke er åben ild andre steder end bålpladsen ved kogeøerne.

Du skal arbejde i 3*8 timer for at få et armbå.
Vesterbro Festival

Vesterbro Festival

Vesterbro Festival i Den Brune Kødby i København. Festivalen fylder fem år og vil i år blive fordoblet i størrelse og byde på mange nye tiltag.
Ligesom tidligere år er festivalprofilen skarp, - nemlig at præsentere det bedste inden for det rytmiske vækstlag og den rytmiske talentmasse. Festivallen søger frivillige. Ansøg via siden!.
Vilde Vulkaner Festival

Vilde Vulkaner Festival

Vilde Vulkaner Festival er Danmarks største musik og legefestival for børn, der hvert år samler 6- 8000 deltagere fra sfo'er, fritidshjem og klubber fra hele Danmark.

Ideen er at give en masse børn og pædagoger et samværssus med store total musik og legeoplevelser i et trygt miljø og på tværs af institutions- og kommunegrænser.
At give institutionerne et kvalificeret alternativ til det traditionelle koloniophold samt at .