tilmeld link

Musik & Film -» Bands

Danske bands samling. Har du en hjemmeside til et dansk band, så tilføj linket gratis nu
16
3,8
 Stem
Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Der er lagt op til et show spækket med en fantastisk musikalsk power og energi, når Morten Møller og Co. alias ACTING LIKE ALEX træder speederen i bund med hits fra bl.a. Robbie Williams, Rickey Martin, Madonna, TV-2, Gnags, Danseorkesteret, Sunzet, Status Quo, ToTo, Johnny Deluxe, Thomas Helmig, Pointer Sisters, Sanne Salomonsen, Bryan Adams, Zididada og mange flere. Kort sagt alle de fede hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag.
Pressen skrev bl.a.: Bragende dygtige, meget overbevisend.
6
3,7
 Stem
Beast Of Burden

Beast Of Burden

Beast Of Burden er et danserockorkester fra Nordsjælland som spiller til forskellige former for fester - helst hvor der kan danses.
Vi har samlet alle de bedste rock, country og blues-numre fra de seneste 5 årtier og sørger for god underholdning.
9
3,1
 Stem
Charlie Dee & The Twisters

Charlie Dee & The Twisters

Charlie Dee & The Twisters - The Rock´n Roll Show, spiller alle de største, gladeste og fedeste klassikere fra 60érnes hitlister og jukeboxe. Hit på hit serveret i et forrygende og medrivende sceneshow i guldjakker, nappaveste, nylonskjorter og laksko. Uhøjtideligt, meget friskt, og meget, meget underholdende.
0
0,0
 Stem
Danmarks John

Danmarks John

Et John Mogensen kopiband fra Odense. Danmarks nok bedste John Mogensen look a like og et velspillende orkester er din garanti for fest og fællessang. Det er lidt som at se John Mogensen live når bandet Danmarks John går på scenen. Der opstår en magi som ikke er til at tage fejl af, da det musikalske lydbillede er nøje genskabt..
0
0,0
 Stem
Danske Metalbands

Danske Metalbands

Liste over danske metalbands med link til enten en musikvideo eller en musikafspiller på nettet. Det er gratis at tilmelde sit band. Man opretter sit band med oplysninger om bandnavn, medlemmer, udgivelser, genre og en beskrivelse af bandet..
9
3,9
 Stem
Den ultimative Sweet side

Den ultimative Sweet side

Den ultimative side om 70ernes glamrock konger, The Sweet, som stadigvæk er i aktion og turnerer verden over.
Hvem husker ikke Ballroom Bliz, Block Buster og Fox On The Run. De have så mange hits i 70'erne at alle må kunne huske dem.
5
2,6
 Stem
Det Lysner - Fynsk folkeblues

Det Lysner - Fynsk folkeblues

I sin grundstamme er DET LYSNER en duo, der først og fremmest er kendt for at levere musikalsk underholdning i et humørfyldt show med garanti for latter og eftertanke.
Andre har haft svært ved at definere genren, men selv erkender de, at det er en skønsom blanding af blues, pop, ballader og folkemusik — kort sagt med deres eget begreb:
Fynsk Folkeblues! Sange om det jævne, skæve liv med arbejde, kærlighed, glæde og sorg set i en s&.
0
0,0
 Stem
deZeption

deZeption

deZeption er elektronisk pop musik for din sjæl og fødder. deZeption er inspireret af bands som Depeche Mode, Pet Shop Boys og New Order m.fl. deZeptions debut album kan downloades ganske GRATIS på deres website..
7
3,9
 Stem
Enjoy The Silence - Depeche Mode coverband

Enjoy The Silence - Depeche Mode coverband

Enjoy The Silence er et Københavnsk Depeche Mode coverband. Vi spiller Depeche Modes sange live. Læs mere om Enjoy The Silence på vores hjemmeside.

Bandet består af 5 rutinerede musiker der han spillet sammen siden 2003. Enjoy The Silence har spillet både i DK og i udlandet..
4
3,8
 Stem
Fed festmusik

Fed festmusik

fed festmusik er indgang til tre muligheder for fed musik til din fest.
Unplugged musik under maden, akkompagnement til sange, brudevals og dansemusik.

Du får det hele poprock pakken tilpasset festkonceptet, og ingen behøver krumme tæer over festmusikken..
7
4,0
 Stem
Festmusik Jylland

Festmusik Jylland

Festbandet, Black n´Blue, spiller kompetent og råswingende festmusik live i hele Jylland. Rock/country/blues med udgangspunkt i 60´ernes og 70´ernes farverige musik.

Inspirationen kommer fra navne som Beatles, Credence Clearwater, Erik Clapton, Elvis, Kim Larsen og mange flere.

Black n´Blue præsenterer et stærkt repertoire der går rent ind hos det voksne publikum med uro i bentøjet og hang til gedigen rockmusik - fra dengang .
10
3,8
 Stem
Festmusik, dansemusik, 60er musik

Festmusik, dansemusik, 60er musik

Trio der spiller pop, rock og blues fra dengang mor var dreng. Kan du lide 60'er musik og lyden af rigtige instrumenter, er Hound Dogs et godt valg til din næste fest. Se priser og hør demonumre på hjemmesiden.
20
3,9
 Stem
Fjordfolk

Fjordfolk

Fjordfolk består af 4 nordjyder, der alle er inspireret af folkemusik fra Irland og Skotland.
Fjordfolk er leveringsdygtig i musik til bl.a. medlemsaften i viseklubben cafékoncert i foreningen runde fødselsdag ell. lign. en festival eller byfest familiefester af enhver art.
0
0,0
 Stem
Go

Go'Morgen Trioen

Go' Morgen Trioen spiller festlig morgenmusik i Aalborg og omegn til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdage og andre festlige lejligheder. Vi medbringer sangark - og kommer 10 minutter før arrangementets start og uddeler disse til gæsterne. Vi møder altid i kjole og hvidt, og udover at spille godt leverer vi også et underholdende show, der passer til lejligheden. Som eksempel medbringer vi i en jordemodertaske: Slør og høj hat til sølvbrudeparret. Vi spiller, mens gæsterne klapper.
3
4,7
 Stem
Gregorian

Gregorian

Frank Peterson skabte i 1999 projektet Gregorian. Efter i længere tid at have tumlet med ideen om at omskrive kendte sange til mere spirituel og klassisk stil med en lavere beat udkom den første ”rigtige” Gregorian CD, nemlig Masters of Chant I. Musikken i 90’erne havde været præget af techno, rap og lignende, men udsigten til et nyt årtusinde fik mange til at stoppe op og fundere over livet og trenden blev, at mange følte de trængte til at høre en ny slags musik - musik der fylder lytteren med .
2
3,0
 Stem
Grim Lieberkind

Grim Lieberkind

Bandets officielle hjemmeside. Gratis downlad af musik..
0
0,0
 Stem
Hit The Floor Band

Hit The Floor Band

Hit The Floor består af fire unge og energiske musikere, som har rødder i det jyske.Hver især, rutinerede musikere, der både sammen og hver for sig har års erfaring på bagen.Bandet består af:- Kathrine Menig Boysen: Vokal- Rasmus Holt: Piano, bas & Vokal- Lasse Sangvild: Trommer- Christian Meyer: Guitar & KorDet oser af spilleglæde når scenetæppet hives fra, og stemningen føres til top.Et repertoire der får folk på danse gulvet og et musikalsk show der får enh.
22
3,9
 Stem
Hyggepianist

Hyggepianist

Som pianist tilbyder jeg velklingende klavermusik som musikalske baggrund til fester og sammenkomster.
Kendte melodier i en hyggelig atmosfære på et lydniveau, der tillader at man kan tale sammen.
Ingen automatiske keyboards og ingen start af skåleviser, men baggrundsmusik af høj kvalitet og akkompagnement til fællessang..
5
4,2
 Stem
Jensen Duo, musik til fest

Jensen Duo, musik til fest

Jensen Duo, musik til fest spiller god pop og rockmusik til familiefester, bryllupper, sølvbryllupper og firmafester.

Vi bevæger os fra sidst i halvtredserne og frem til i dag. Vi spiller unplugged under maden. Guitar og bas, også andre instrumenter, akkompagnerer til sange, spiller brudevals og efterfølgende dansemusik.
Vi tilstræber at levere absolut super kvalitet. Jensen Duo kan også lave 20-30 min underholdning uden merpris..
19
4,7
 Stem
Kelds Kulinariske Kapel

Kelds Kulinariske Kapel

Kelds Kulinariske Kapel er et lille Brass Band 10-12 medlemmer som er bosiddende i Århus eller omegn.
Kelds Kulinariske Kapel leverer musikalsk underholdning til festlige lejligheder som: Fødselsdage, Sølv- og guldbryllup, byfester osv..