tilmeld link

Musik & Film -» Bands


Danske bands samling. Har du en hjemmeside til et dansk band, så tilføj linket gratis nu

Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Der er lagt op til et show spækket med en fantastisk musikalsk power og energi, når Morten Møller og Co. alias ACTING LIKE ALEX træder speederen i bund med hits fra bl.a. Robbie Williams, Rickey Martin, Madonna, TV-2, Gnags, Danseorkesteret, Sunzet, Status Quo, ToTo, Johnny Deluxe, Thomas Helmig, Pointer Sisters, Sanne Salomonsen, Bryan Adams, Zididada og mange flere. Kort sagt alle de fede hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag.
Pressen skrev bl.a.:.
Alsidigmusik.dk - Bryllupsmusik med pianist & bryllups DJ

Alsidigmusik.dk - Bryllupsmusik med pianist & bryllups DJ

Alsidigmusik.dk spiller i Nordjylland og Midtjylland. Passende dinnermusik med en voksen dj med 13 års erfaring samt dansemusik fra 60ér til idag. Djén kan også være behjælpelig med melodier til medbragte sange samt skålesange.
Vi tilbyder også en selskabs pianist med 25 års erfaring til dinner og alsidig dansemusik med en bryllups dj i en samlet løsning.
Referencer kan hentes på alsidigmusik.dk - "din garanti for et fyldt dansegulv".
Alt Til Din Fest

Alt Til Din Fest

Få tilbud fra Bands, Djs og musikere når du skal holde fest. Det er gratis og god måde at få et overblik over hvem der kan spille bedst og billigst.

Vi har over 1500 livebands og festmusikere i vores datbase, så vi kan garantere dig et bud indenfor 24 timer, med mindre du skal have et salsaband på Bornholm, men stort set alle andre typer musik kan vi klare i selv den mindste by..
Andrikkerne

Andrikkerne

Andrikkerne spiller underholdende og dansevenlig rock og pop med rødderne plantet i 60erne og 70ernes musikstil.
Repertoiret kommer vidt omkring og byder på hits med bl.a. Beatles, ShuBiDua, Van Morrison, Santana, Joe Cocker, Bonnie Raitt, Eric Clapton - men også hits af nyere dato er på spilleplanen.
Det gode vokalarbejde er fremtrædende i orkestrets lyd - mens rytmegruppen arbejder tæt og svingede sammen og akkordlægning og soloer står kl.
Bandlink | Links til danske bands

Bandlink | Links til danske bands

Linkliste til mere end 800 danske kunstnere i alle kategorier. Listen udbygges jævnligt..
Beast Of Burden

Beast Of Burden

Beast Of Burden er et danserockorkester fra Nordsjælland som spiller til forskellige former for fester - helst hvor der kan danses.
Vi har samlet alle de bedste rock, country og blues-numre fra de seneste 5 årtier og sørger for god underholdning.
Cajun Moon

Cajun Moon

Cajun Moon er en nyere kopirock-trio fra Hjørring. Det nordjyske band har eksisteret i den nuværende formation siden foråret 2005. De tre medlemmer, Jan Ivan Nielsen, Jakob Gammelgaard og Jens Mose Jørgensen, har hver især beskæftiget sig med at spille musik på hobbyplan siden deres tidlige ungdom. Bandet består af den traditionelle trio-besætning: bas, trommer, guitar og sang.
Bandet spiller et homogent repertoire, der består af .
Canzone

Canzone

Canzone er en gruppe med et meget alsidigt program.
Repertoiret bestå af en blanding af årstidens sange fra den danske sangskat, melodier fra musicals og små klassiske stykker, folkesange fra bl.a. Irland og Skotland samt nyere populære melodier.
Repertoiret aftales og tilpasses de forskellige arrangementer..
Charlie Dee & The Twisters

Charlie Dee & The Twisters

Charlie Dee & The Twisters - The Rock´n Roll Show, spiller alle de største, gladeste og fedeste klassikere fra 60érnes hitlister og jukeboxe. Hit på hit serveret i et forrygende og medrivende sceneshow i guldjakker, nappaveste, nylonskjorter og laksko. Uhøjtideligt, meget friskt, og meget, meget underholdende.
Country Crew

Country Crew

Dansk country band i særklasse. Country Crew spiller både kopinumre af kendte country stjerner som Willie Nelson, Waylon Jennings, Kris Kristofferson, Johnny Cash, John Denver, Eagles, Alabama og mange andre - ligesom de også spiller egne numre..
Dansk Festmusik

Dansk Festmusik

Få et tilbud på musikken til din næste fest - send blot en forespørgsel via Dansk Festmusik.
Her finder du festmusik, underholdning og meget andet til din næste fest. Så send allerede en forespørgsel i dag og få flere tilbud at vælge imellem i morgen.

På danskfestmusik.dk sender du en forespørgsel på musik og så sender musikerne dig et tilbud..
Den ultimative Sweet side

Den ultimative Sweet side

Den ultimative side om 70ernes glamrock konger, The Sweet, som stadigvæk er i aktion og turnerer verden over.
Hvem husker ikke Ballroom Bliz, Block Buster og Fox On The Run. De have så mange hits i 70'erne at alle må kunne huske dem.
Det Lysner - Fynsk folkeblues

Det Lysner - Fynsk folkeblues

I sin grundstamme er DET LYSNER en duo, der først og fremmest er kendt for at levere musikalsk underholdning i et humørfyldt show med garanti for latter og eftertanke.
Andre har haft svært ved at definere genren, men selv erkender de, at det er en skønsom blanding af blues, pop, ballader og folkemusik — kort sagt med deres eget begreb:
Fynsk Folkeblues! Sange om det jævne, skæve liv med arbejde, kærlighed, glæde og sorg set i en s&.
Din-fest.dk

Din-fest.dk

Lav en gratis forespørgsel på den slags musik i søger, hvor og hvornår arrangementet afholdes, og hvor meget der er afsat til musikken, og så vil du modtage uforpligtende tilbud fra forskellige interesserede bands fra din-fest.dk's medlemsdatabase.
Det er med andre ord op til dig at vælge hvem du vil have til at levere musikken til dit arrangement, ud fra de bands du kan friste med dit opslag ... det er dig der bestemmer!
Nemmere kan det ikke g&oslas.
Enjoy The Silence - Depeche Mode coverband

Enjoy The Silence - Depeche Mode coverband

Enjoy The Silence er et Københavnsk Depeche Mode coverband. Vi spiller Depeche Modes sange live. Læs mere om Enjoy The Silence på vores hjemmeside.

Bandet består af 5 rutinerede musiker der han spillet sammen siden 2003. Enjoy The Silence har spillet både i DK og i udlandet..
Fed festmusik

Fed festmusik

fed festmusik er indgang til tre muligheder for fed musik til din fest.
Unplugged musik under maden, akkompagnement til sange, brudevals og dansemusik.

Du får det hele poprock pakken tilpasset festkonceptet, og ingen behøver krumme tæer over festmusikken..
Festmusik Jylland

Festmusik Jylland

Festbandet, Black n´Blue, spiller kompetent og råswingende festmusik live i hele Jylland. Rock/country/blues med udgangspunkt i 60´ernes og 70´ernes farverige musik.

Inspirationen kommer fra navne som Beatles, Credence Clearwater, Erik Clapton, Elvis, Kim Larsen og mange flere.

Black n´Blue præsenterer et stærkt repertoire der går rent ind hos det voksne publikum med uro i bentøjet og hang til gedigen rockmusik - fra dengang .
Festmusik, dansemusik, 60er musik

Festmusik, dansemusik, 60er musik

Trio der spiller pop, rock og blues fra dengang mor var dreng. Kan du lide 60'er musik og lyden af rigtige instrumenter, er Hound Dogs et godt valg til din næste fest. Se priser og hør demonumre på hjemmesiden.
Fjordfolk

Fjordfolk

Fjordfolk består af 4 nordjyder, der alle er inspireret af folkemusik fra Irland og Skotland.
Fjordfolk er leveringsdygtig i musik til bl.a. medlemsaften i viseklubben cafékoncert i foreningen runde fødselsdag ell. lign. en festival eller byfest familiefester af enhver art.
Gregorian

Gregorian

Frank Peterson skabte i 1999 projektet Gregorian. Efter i længere tid at have tumlet med ideen om at omskrive kendte sange til mere spirituel og klassisk stil med en lavere beat udkom den første ”rigtige” Gregorian CD, nemlig Masters of Chant I. Musikken i 90’erne havde været præget af techno, rap og lignende, men udsigten til et nyt årtusinde fik mange til at stoppe op og fundere over livet og trenden blev, at mange følte de trængte til at høre en ny slags musik - musik der fylder lytteren med .