tilmeld link

Musik & Film -» Bands

Acting like Alex - Kopiband i Topklasse

Der er lagt op til et show spækket med en fantastisk musikalsk power og energi, når Morten Møller og Co. alias ACTING LIKE ALEX træder speederen i bund med hits fra bl.a. Robbie Williams, Rickey Martin, Madonna, TV-2, Gnags, Danseorkesteret, Sunzet, Status Quo, ToTo, Johnny Deluxe, Thomas Helmig, Pointer Sisters, Sanne Salomonsen, Bryan Adams, Zididada og mange flere. Kort sagt alle de fede hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag.
Pressen skrev bl.a.: Bragende dygtige, meget overbevisende, fantastisk sceoptræden, der var stjernestøv over koncerten. Acting like Alex er et orkester, med en udstråling, professionalisme og energi, der er svær at modstå. Publikum og arrangører over hele landet har ikke været i tvivl - Acting like Alex er et kopiorkester i absolut sær-klasse.
Dette har bl.a. ført Acting like Alex til Langelandsfestival 2002 og 2003, samt Høje Bøge Open Air 2004, hvor orkestret for fuld udblæsning gav de ca. 8.000 begejstrede publikummer en uforglemmelig oplevelse. Succesen er i 2005 fulgt op med optræden på bl.a. Faaborg Sommer Rock 2005, hvor orkestret over for de mere end 7000 tilskuere beviste, at Acting like Alex hører til i toppen af danske kopibands, samt i 2006 hvor Acting like Alex har spillet på f.eks. Søpavillonen (kbh) og Dok-øen i Helsingør for mere end 4.000 fans. Acting like Alex har desuden spillet et utal af koncerter over hele landet for landets største virksomheder, gymnasier, universiteter, byfester og meget meget mere.


Søgeord: band, musikbooking, kopibands, orkester, booking, 80, 90, rock, pop, jambands, partybands
Tilføjet d.
Kategori: Musik & Film » Bands
Vurderet: Acting like Alex - Kopiband i Topklasse
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,8 ud af 5 - baseret på 16 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

16
3,8
Stemmer:Acting like Alex - Kopiband i Topklasse Link er blevet vurderet 3,8 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Acting like Alex - Kopiband i Topklasse
Dit Navn:
Validering: 9 + 1 =
Kommentar:Relaterede links:

Festmusik, dansemusik, 60er musik


Trio der spiller pop, rock og blues fra dengang mor var dreng. Kan du lide 60'er musik og lyden af rigtige instrumenter, er Hound Dogs et godt valg til din n&ae

Soultown


Vi er kopiband fra København, der spiller Motown, Soul, Disco, Funk og R'n'B sange.Vores repertoire omfatter sange fra Stevie Wonder, Jackson 5, Aretha Franklin

Slipsdanceband.dk


SLIPS dance band er en livliv trio fra Esbjerg, som leverer glad og dansevenlig musik til fest i Jylland og på Fyn.

Bandet er kendt for sit brede repeto