tilmeld link

Musik & Film -» Lydstudier

Lydstudiet Aros

ydstudiet Aros tilbyder kreative og gennemtænkte lydprodukter primært til medier og web.
Vores kompetenceområder tæller speak, radio imaging (jingler, sweeps og trailers), radioreklamer, samt musik og andet indhold til brug på websider. Vores Århus lydstudie kan være behjælpelig med alle typer lydopgaver.
Speak (indlæsning) Har du brug for en stemme til en hjemmeside, tv-reklame eller en cd-rom? Ring til os på telefon og rekvirer materiale.
Radio imaging/jingler De seneste 15 år har producerholdet bag Lydstudiet Aros leveret jingler til store og små radiostationer i Skandinavien - bl.a.
The Voice, Radio 2, NRJ, Radio 1 (Norge) og VLR i Vejle. Udover enkeltbestillinger kan vi også tilbyde jinglepakke-abonnement - f.eks. månedsvis eller kvartalvis.
Radioreklamer Lydproduktion af reklamer til radioen leveres klar til on-air. Lydstudiet Aros kan både bistå jer med tekstforfatning og speak, delvist, eller blot producere reklamespottet med jeres eget materiale.
Vi tilbyder ligeledes fordelagtige klippekort- og abonnementsordninger med store besparelser. Kontakt os Kontakt en medarbejder hos Lydstudiet Aros på telefon og hør om jeres muligheder.


Søgeord: cd indspilning i århus, cd indspilning århus, polterabend, lydstudie i århus
Tilføjet d.
Kategori: Musik & Film » Lydstudier
Vurderet: Lydstudiet Aros
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 8 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

8
4,0
Stemmer:Lydstudiet Aros Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Lydstudiet Aros
Dit Navn:
Validering: 6 + 9 =
Kommentar:Relaterede links:

Juicy Records


Juicy-recs er et musikstudie, placeret i Esbjerg. studiet er ikke et decideret urban studie. men et sted hvor alle kan og vil blive produceret.
Juicy recs b

Music4you.dk


Music4you.dk - en anderledes musikalsk virksomhed: Mobilt Lydstudie til CD indspilninger i specialinstitutionen, børnehaven, polterabends, virksomheden,

DennisPstudio


DennisPstudio er et studie med speciale i trommeindspilning. Trommeindspilning er ofte det mest tidskrævende i en indspilnings situation. Der går ne